Salgsstart: Tomtevisning for nye leiligheter til salgs

🗓 Dato: Onsdag 4. oktober ⏰ Tid: Kl. 12:00 og kl. 17:00 📍 Sted: Havspeil i Bossekopfjæra

Finner du deg drømmende om en ny start, rett ved havet? Nye leiligheter til salgs i Havspeil tilbyr nettopp det — en unik sjanse til å bo i en plass hvor naturen og moderne komfort går hånd i hånd. Fortsett å lese for å finne ut hva som gjør dette til et av de mest attraktive boligprosjektene i Norge.

nye leiligheter til salgs

Havspeil – En oase ved havet

Eiendomsmegleren vår Lars Erling Lossius belyser det mest tiltrekkende ved Havspeil: nærheten til havet. Det gir en følelse av ro og frihet, som få andre steder kan tilby. Tenk deg å starte dagen med en tidlig morgensvømmetur eller avslutte den med en rolig kveldstur langs brygga.

Stup i havspeil

Leiligheter designet for livet ved kysten

Det er en overveldende følelse av fred og ro når man står på balkongen og ser utover havet. Leilighetene har høy standard, inkludert moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og stilrent bad. Store vinduer sikrer god lysinntrengning, og materialvalget er optimalisert for det arktiske klimaet i Alta. Gulvvarme og høykvalitets isolasjon sørger for komfort året rundt.

nye leiligheter til salgs

Parkerings- og ladeanlegg

Alle leilighetene kommer med egen parkeringsplass, og det er muligheter for montering av elbil-ladestasjoner. Dette tilrettelegger for et moderne og miljøvennlig livsstil.

Bolig til salgs alta

Nabolaget og tjenester

I nærområdet finnes det skoler, barnehager og gode bussforbindelser. Dagligvarebutikker som Bunnpris Gourmet og Rema 1000 er også i nærheten. Selv om det foreløpig ikke er noen fellesarealer som et treningsrom, kan det være et valg for sameiet å vurdere senere.

nye leiligheter til salgs

Minner for livet

Dette er et sted der du vil skape minner om gode naboer, vakre solnedganger, og morsomme stunder med venner og familie på brygga. Den emosjonelle verdien av å ha en egen brygge og direkte tilgang til havet kan ikke overvurderes.

Bryggen i bruk

Kostnader og finansiering

Prisene for de ulike leilighetene varierer, men ligger mellom 5.4 til 6.3 millioner kroner. Månedlige kostnader for sameiet er estimert til rundt 2220-2400 kroner. Kjøpere har også muligheten til å tilpasse leilighetene med ulike stilpakker.

nye leiligheter til salgs
Invitasjon til tomtevisning

Utbygger Tore Wæraas ser virkelig frem til å komme i gang med byggetrinn to av Havspeil i Bossekopfjæra. Det er klart for visning, og vi vil gjerne invitere alle interesserte til å ta en nærmere titt. Kom og opplev hvor leilighetene skal stå og hvor langt ut de vil gå i havet.

nye leiligheter til salgs
Foto: Kronstadposten / Therese K. Munkvold

Er du klar for å ta steget og investere i et liv ved sjøen? Ta turen til vår tomtevisning og la Havspeil overbevise deg om at dette er stedet du vil kalle hjem.

MELD DIN INTERESSE

Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF