Lasse og Sandra Havspeil Alta

Møt Lasse og Sandra: Livet på Havspeil Alta

Alta er ikke bare et sted – det er et samfunn, en livsstil og en tilfluktssted fra storbyens mas. Og for Lasse og Sandra, er det Havspeil Alta som har blitt deres fristed.

En plass mellom fjell og hav

Fra stuen i deres leilighet i Havspeil, er det nesten som om havet kommer til dem. Her, mellom fjellene og vannet, har paret funnet sitt paradis. «Den fantastiske utsikten og beliggenheten er helt utrolig.» forteller Lasse.

Hjem er hvor Havspeil er

«Vi så for oss at vi kunne bli her veldig lenge,» sier Sandra. «Roen her er virkelig noe for seg selv.» Og det er ikke bare de som setter pris på det. Deres lille sønn har også funnet sin trygghet i de rolige omgivelsene.

En dag i livet ved Havspeil Alta

Hvordan er en typisk dag for et ungt par som bor i Havspeil? Ifølge Sandra kan det være alt fra en rolig filmkveld til datenighter med storslått utsikt. «Det er kun fantasien som setter grenser.» sier hun.

Fra byens kjas til Alta’s ro

Lasse peker på nærheten til barnehage og jobb som en annen fordel ved å bo i Alta. «Det er ikke en så stor by, så det er ikke langt til barnehage og jobb. Det er veldig kjekt.» uttaler han.

Favorittsesong i Havspeil Alta

Sommer eller høst? Sandra elsker sommeren med sine lange dager og midnattsol. Lasse, derimot, foretrekker høstens kaldere kvelder. Uansett preferanser, Havspeil har noe for enhver smak og for enhver sesong.

En minneverdig opplevelse

Lasse deler en spesiell hendelse som har gjort et sterkt inntrykk: «En minneverdig opplevelse vi har hatt her på Havspeil er når det var 20 minus ute, og sjøsprøyten traff vinduet i stuen!»

Råd til de som vurderer Havspeil

«Det er bare å peise på! Helt fantastisk her.» råder Lasse. Sandra er enig: «Rolige omgivelser og nærhet til sentrum. Trygt for barn å vokse opp og trygt for oss også.»

Konklusjon

Havspeil Alta tilbyr ikke bare luksuriøse leiligheter, men også et varmt og innbydende samfunn. Lasse og Sandras opplevelser understreker det unike ved å bo i denne perlen av et sted.

MELD DIN INTERESSE

Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF