Anne Mari sin leilighet i Alta

Sjelen bak en unik leilighet i Alta ved Havspeil – Møt Anne Mari Opgård

Har du noensinne lurt på hvordan det føles å bo i en leilighet i Alta som ikke bare gir deg utsikt, men også et helt unikt liv? Møt Anne Mari Opgård, en beboer på Havspeil, som har en rik fortelling om livet i sin leilighet i Alta, plassert mellom fjellene og havet.

Eiendom til salgs: En drøm realisert

Den første gangen Anne Mari trådte inn på sin framtidige veranda i Havspeil, forsto hun umiddelbart at dette var hjemmet hun hadde vært på utkikk etter. «Når vi fikk stå ute på vår framtidige veranda, skjønte jeg at jeg var kommet til den rette plassen. Det var her vi skulle bo,» minnes hun.

Les mer om Havspeil’s leiligheter her.

Leilighet til salgs med utsikt over Halddetoppen

Leiligheter i Alta: Mer enn bare en bolig

Gjestene er like overveldet som henne. «De fleste reagerer med ‘Wow! For en utsikt og for en flott leilighet.’ Så blir de stående ved vinduet og se ut på havet og fjellene,» forteller Anne Mari.

Oppdag Havspeil.

Det nære og det kjære: Hva Anne Mari verdsetter mest

For Anne Mari er det ikke bare leiligheten i Alta som gjør Havspeil til et fantastisk hjem. «Leilighetene som er så godt planlagt. Det fine uteområdet som er laget, både for barn og voksne. Nærheten til havet og naturen rundt. Det er det jeg verdsetter mest med å bo på Havspeil,» sier hun.

Utforsk fargemiljøet i Havspeil.

havspeil rosa solnedgang

Sesonger i Alta: Hvert øyeblikk har sin sjarm

Havspeil skinner på forskjellige måter gjennom året, noe Anne Mari finner helt spesielt. «Alle årstider på Havspeil har sin sjarm. Det er jo lyset her nede som gjør det så spesielt å bo her,» beskriver hun.

Les om sesongene i Alta.

Solnedgang på Havspeil

Dyrelivet: En viktig del av en leilighet i Alta

Hva er mer berikende enn å kunne se nisa og oteren fra ditt eget stuevindu? «Det som er med å bo her er jo dyrelivet, fuglelivet. Vi ser nisa hver dag som vi kan sitte å betrakte rett fra stuevinduet vårt,» deler Anne Mari.

Utforsk aktiviteter i Alta.

Leilighet i Alta: Hjem er hvor Havspeil er

Anne Mari’s liv i hennes leilighet i Alta ved Havspeil er en testamente til det unike livet man kan ha her. Det handler ikke bare om en fysisk bolig, men et hjem fylt med opplevelser, natur og et fantastisk samfunn.

Om du er på utkikk etter en leilighet i Alta, er Havspeil ikke bare et sted med flotte eiendommer til salgs, men et hjem.

MELD DIN INTERESSE

Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF