Lisa Marie Bilde 2

Møt Lisa Marie: et liv i nærhet med naturen ved Havspeil

Da vi først møtte Lisa Marie, en beboer på Havspeil, var det umulig å ikke merke hennes strålende energi og kjærlighet for hjemmet sitt. I hennes øyne er Havspeil ikke bare en adresse, men et familievennlig paradis, et sted der hennes drømmer om et liv i harmoni med naturen har blitt til virkelighet.

Familieidyll ved sjøkanten: livet i Havspeil

Havspeil er designet med familier i tankene, noe Lisa Marie bekrefter med glødende entusiasme. Området er utstyrt med fantastiske fasiliteter for barna, inkludert en lekeplass som er både trygg og spennende. «Mine barn elsker å utforske uteområdene og spesielt å observere båtlivet og fisken fra vår egen stue» forklarer Lisa Marie. Hun fremhever også nærheten til skoler og naturskjønne områder som Tolleivika, Komsa og Skaialuft.

Aktiviteter for alle aldre: familietid ved Havspeil

Familien til Lisa Marie nyter fullt ut det rike livet Havspeil tilbyr. Fra fiske på bryggen til bading i sjøen, tilbyr Havspeil et vell av aktiviteter rett utenfor døren. «Å observere sjøen gir en unik ro» sier hun, og forteller om hennes regelmessige vinterbading, en erfaring som er både forfriskende og energigivende.

Havets rolige innflytelse: livskvalitet ved Havspeil

Nærheten til havet er en viktig faktor for Lisa Marie og hennes barn. Hun vokste opp ved sjøen og beskriver havet som «balsam for sjelen». Utsikten fra hennes stue, som kun viser havet og den majestetiske Halddetoppen, er en daglig påminnelse om den roen og skjønnheten som omgir dem.

Uforglemmelige minner: familieopplevelser ved Havspeil

Lisa Marie deler varmt minner om livlige sommerdager, fiskelykke på bryggen, og spesielle besøk fra familie og venner. «Havspeil er et sted der livet skjer – det er alltid noe å se og oppleve, selv i denne fredelige oasen» sier hun.

Lisa Marie Bilde 6

Natur og ro: hva Havspeil betyr for barn og voksne

Lisa Marie understreker betydningen av å være nær naturen. «Barnene aktiviserer seg selv ute, og som voksen finner jeg en fred som er vanskelig å beskrive» sier hun. «Siden vi flyttet hit, har vi nesten ikke brukt TVen. Vi tilbringer tiden med å nyte utsikten over sjøen.»

Lisa Marie Bilde 7

MELD DIN INTERESSE

Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF