Bolig til salg Alta

Bolig til salgs Alta: Havspeil i Bossekop er klar for 16 nye leiligheter

Bolig til salgs Alta: Havspeil, det ikoniske boligprosjektet i Alta som nå lanserer andre byggetrinn med leilighetskompleksene 21 og 23, gir en unik opplevelse av den arktiske naturen. Med sin beliggenhet i sjøkanten, representerer disse boligene det ypperste innen livskvalitet.

Leilighet til salgs i Alta: Havspeil gir deg mer enn bare et hjem

Havspeil har alltid handlet om mer enn bare å bygge boliger. Det har handlet om å skape hjem. Og ikke bare hjem, men et levende samfunn. Med totalt 135 boenheter når prosjektet er ferdig, blir Havspeil en ny bydel i Bossekop.

Bolig til salgs alta

Det er ikke uten grunn at Havspeil har blitt et symbol for det moderne Alta. Stein Halvorsen Arkitekter har gitt prosjektet en moderne særpreg med varme materialer og farger. Verte har skapt et attraktivt uteområde som forsterker bolysten ved sjøkanten.

Bolig til salgs alta

Bolig til salgs Alta: Hva tilbyr leilighetene i andre byggetrinn på Havspeil?

Andre byggetrinn på Havspeil består av 16 leiligheter. Alle leilighetene er selveierleiligheter med tre rom. De har også en egen garasjeplass og sportsbod. Fra 2. til 4. etasje vil du nyte godt av en dels overbygd og dels innglasset balkong, mens leilighetene i 1. etasje får en ca. 20 kvm terrasse på bakkeplan.

Nyt den fantastiske utsikten over sjøen

Uansett hvor du er i leiligheten, vil du bli overveldet av den fantastiske utsikten over sjøen. Store vinduer sikrer god lysinntrengning og en ubrutt utsikt over omgivelsene. Dette er virkelig et sted hvor du kan slappe av og nyte det vakre landskapet.

En standard du vil sette pris på

Leilighetene leveres med høy standard, inkludert tidløs kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, stilrent bad med dusjhjørne, gulvvarme i alle rom unntatt vaskerom/teknisk rom, og balansert ventilasjonsanlegg. Du kan også velge mellom to ulike stilarter på kjøkkenet og overflater i leiligheten.

Beliggenhet i Alta

Havspeilbukta, hvor leilighetene ligger, er et sentralt og barnevennlig boligområde i Bossekop – bare 1,5 km vest for Alta sentrum. Nærområdet har skoler, barnehager og buss.

Leilighetene

Nye eiere kan glede seg over 3-roms selveierleiligheter med egen garasjeplass og sportsbod. Leilighetene i 2. til 4. etasje har en delvis overbygd og delvis innglasset balkong. De på bakkeplan får en terrasse på omtrent 20 kvadratmeter. For alle leilighetene kan du se frem til morgen- og formiddagssol, en fantastisk utsikt over sjøen, gulvvarme i alle rom unntatt vaskerom/teknisk rom, og en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det er også viktig å merke seg at leilighetene er del av et flott sameie med kai, brygge og lekeplass, og at de befinner seg i et rolig og barnevennlig område.

Bolig til salgs alta

Planløsning

Entré/gang, bad/wc, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. I tillegg kommer en sportsbod.

Standard

Leilighetene er av høy standard med et tidløst kjøkken, stilrent bad/wc, eget vaskerom/teknisk rom, skyvedørsgarderobe med speil i entréen, og to lyse soverom med garderobeskap. Leilighetene leveres i 2 ulike stiler som kjøper selv velger. Stilene er utarbeidet av Front Interiør og inneholder blant annet «Lun Nordisk» og «Nordisk». Leilighetene blir oppvarmet med gulvvarme i alle rom unntatt teknisk rom/vaskerom, og har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Bolig til salgs alta

Finn Eiendom Alta

Beliggenhet

Leilighetene ligger i sameiet Havspeilbukta nede i fjæra, i et sentralt og barnevennlig boligområde i Bossekop, ca. 1,5 km vest for Alta sentrum. Her finner du skoler, barnehager, buss og hurtigbåt, samt et godt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er også gangavstand til lekeplass og BUL Idrettspark med tilbud innen håndball, fotball, ski/skiskyting og skøyter. For de som søker alpine utfordringer, ligger Rafsbotn bare ca. 2 mil unna.

Bolig til salgs alta

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris Gourmet, Rema 1000 og Coop Extra. Alta sentrum har i de senere årene vært under stor utvikling og modernisering. På sentrum finner man bl.a. Parksenteret og Amfi-Alta, hvor sistnevnte er et av Nord-Norges største kjøpesentre.

MELD DIN INTERESSE

Lars Erling Lossius

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF