Videovisning av Bossekopfjæra 17 H0202

Ta kontakt med megler for visning.

Oppdatering desember 2018

Oppdatering Januar 2018

Stein Halvorsen

Vi valgte et anerkjent arkitektkontor

Tore Wæraas i Habil utbygging AS la lista høyt for ambisjonene i prosjektet Havspeil da de valgte det anerkjente arkitektkontoret Stein Halvorsen Arkitekter AS til å tegne bygg og løsninger. Her kan du høre arkitekten Stein Halvorsens betraktninger.

Havspeil med byggestart i mai 2017

Byggestart i mai!

Maskinene er i gang med å planere tomta til Havspeil. Nå legges alt til rette for byggestart i mai. Byggetiden er på ca 19 måneder, noe som betyr at innflytting på dette lune boligområdet ved sjøkanten kan skje i desember 2018 og i god tid før jula ringes inn neste år.

Havspeil lansering

Pangåpning da Havspeil ble lansert på stranda i Bossekop!

– Vi er ydmyk av den store oppslutningen og de mange gode tilbakemeldingene.

Vi håpet at vi i beste fall skulle fylle teltet vi hadde satt opp, men at vi skulle få kø utenfor overgikk alt vi hadde tort å håpe på, sier Lars Lossius i Eiendomsmegler 1 som var arrangør sammen med utbygger Habil Utbygging AS da boligprosjektet Havspeil ble lansert på stranda i Bossekop i ettermiddag.

Rørt over mottagelsen

Det spennende leilighetsprosjektet hadde salgs start på første byggetrinn med 48 boenheter for et prosjekt som ferdig utbygd skal romme 120 enheter. Også utbyggerne Halvdan Heggheim og Tore Wæraas var strålende fornøyd. Oppslutningen, tilbakemeldingen og selve arrangementet var strålende. Og jeg må si at da Julie Andreassen sang «Ut med havet» for nesten 150 besøkende ble jeg rørt, sier Tore Wæraas. Vi satser mye på dette prosjektet og har brukt mye tid på et prosjekt som har en unik fin beliggenhet. Og da er det ekstremt godt å oppleve at det blir godt mottatt og at Alta får noe vi alle kan være stolt av i fortsettelsen.

Flott arrangement i tre årstider

Vi mente at sol var viktig, men ble bergtatt over hvor fint det var da været ga oss tre årstider i løpet av en time. Vi kan trygt slå fast at vi fikk vist tomtas gode beliggenhet i alle de fleste årstider, smiler Lars Lossius og Daniel Andre Adamsen hos Eiendomsmegler 1 som var glad de valgte å lansere prosjektet ute på tomta helt nede ved havet.

De besøkende ga gode tilbakemeldinger på arrangementet. – «at jeg skulle få oppleve magisk magedans fra Ingunn Lyngstad og hennes jenter på stranda her var et av de spesielle høydepunktene», sa en av de besøkende som hadde bestemt seg for å kjøpe leilighet før han kom. –Alt her i ettermiddag styrker meg i at det er et klokt valg avsluttet han med.

Havspeil lansering

Havspeil lansering

Havspeil lansering

Møt utbygger Tore Wæraas

Vi valgte et landskjent arkitektfirma

Utbyggerne av Havspeil la lista høyt for ambisjonene i prosjektet da de valgte det anerkjente arkitektfirmaet Stein Halvorsen Arkitekter AS til å tegne bygg og løsninger. Sammen med landskapsarkitektene på Verte AS har de tegnet ut og styrket Bossekop som bydel i Alta.

Stein Halvorsen Arkitekter AS ble etablert i 1996 da de vant arkitektkonkurransen om Sametinget i Karasjok. Siden har de levert en rekke spennende og komplekse prosjekter både innen bolig, næring og i offentlig sektor.

Vi nevner her Sametinget, Viken skog (et administrasjonsbygg i massivtre som vant prisen for Årets bygg i 2007), ambassadørboligen i Berlin, teaterkvartalet i Tromsø, rådhushaven i Drammen, flere tinghus, brannstasjoner, eneboliger og andre nasjonalt omtalte prosjekter.

Utbyggere med fokus på kvalitet

HAVSPEIL skal bygges ut av to meget solide og anerkjente selskap. Habil utvikling AS og entreprenør Harald Nilsen AS har lang erfaring og er kjent for gjennomføringskraft og kvalitet i alle ledd. Samarbeidet mellom de to selskapene har vart i mer enn ti år og sammen har de realisert Byhagen og Kunnskapsparken i Alta.

 SOL OG KLIMA

– Det må utvilsomt være Havspeil som får de absolutt beste sol- og klimaforholdene i Alta. Det sier daglig

leder i Habil utvikling, Tore Wæraas når vi utfordrer han på de største fordelene i akkurat dette boligprosjektet. Og Tore kjenner området meget godt siden eiendommen har vært i familien i flere år.

– Det var nok ikke uten grunn at skipsekspedisjon ble etablert her så tidlig som i 1892. Klima og ly for vind var nok medvirkende årsaker, sier Tore som gleder seg til å ta fatt på et prosjekt han og daglig leder i Harald Nilsen AS, Halvdan Heggheim, har planlagt i noen år.

FLOTT UTEOMRÅDE

– Vi var sikre på at det måtte bli bra, men ble virkelig overbegeistra da vi så de fine forslagene som kom i arkitektkonkurransen der vi til slutt landet på arkitektfirma Stein Halvorsen Arkitekter AS. – Deres løsning for utbygging av området tror vi blir en optimal utnyttelse av tomta  og en berikelse av området.

Hvorfor tok dere også inn landskapsarkitekter?

– Vi ønsker å gjøre maksimalt ut av uteområdet og gjøre det fint og innbydende slik at beboerne skal kunne utnytte det og trives best mulig.

Tore er godt kjent i Alta og en svært nøktern og beskjeden mann. Men vi fikk etter hvert ut av ham at han tror dette må bli ett av de fineste boligprosjektene i Finnmark. Og etter å ha bygd 136 leiligheter i Kvileskogen, Bekoskogen og Byhagen i Alta og 100 leiligheter i Hammerfest virker utsagnet troverdig. Og det blir ikke mindre av hans livsmotto som understreker dette: «Si sannheten, den er lettere å huske»!

Lansering 27. august kl. 17.00

Lørdag 27. august kl. 17.00 inviterer vi deg til tomteområdet i Bossekop for å bli kjent med prosjektet og se nærmere på beliggenheten.

  • Du får møte utbyggerne
  • Det blir underholdning
  • Det blir gratis servering
  • Det blir salgsstart på boenhetene

Det grønne, dansende lyset i de kalde vinterkveldene, den gode varme sola som speiler seg i havet og den ettertenksomme blå timen ved demring og skumring. Altas nye, flotte leilighetsprosjekt helt nede på stranda i Bossekop måtte få navnet Havspeil!

For mange har den vært der hele tiden, lengselen mot havet. Det å kunne se og høre de evige bølgene. Ulike årstider, ulikt lys. Aldri helt likt. En uendelig strøm av nye bilder. Den beroligende virkningen av havet gjør at folk som bosetter seg nært det får et lengre liv. Rett og slett fordi havet gir avspenning og ro i sinnet. Nå kan du få stilnet din lengsel.

Kom, se og opplev hva Havspeil har å tilby deg. Vi skal gjøre de to timene så hyggelige og informative som vi kan for deg!

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd Lars Erling Lossius, daglig leder / Eiendomsmegler MNEF, tlf. 997 27 292

Daniel Andre Adamsen, eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig, tlf. 950 26 764