Entreprenør Harald Nilsen AS – Trygghet gjennom hele prosessen

Trygghet og kvalitet er noen av bærebjelkene i vår bedrift. Vi sørger for at det vi bygger varer og våre kunder skal føle at deres investeringer blir ivaretatt på best mulig vis.

Vår grunnlegger sa

«Å bygge et fint hus er ikke det minste vanskelig, men å bygge et hjem er mer problematisk.»

Uansett om vi bygger leiligheter, skoler eller forretningsbygg, så tar vi med oss Harald Nilsens ord i vårt daglige virke. Med 60 års erfaring i sekken og mange, store prosjekter bak oss, har vi funnet oppskriften på bygg som betyr noe, og bygg som varer.

Investeringer vi har stor respekt for

Vi vet at våre kunder legger ned mye innsats i sine prosjekter. Dette er investeringer vi har stor respekt for, og vi gjør alltid vårt ytterste for å arbeide i tråd med deres behov og for å skape trygghet, både nå og i fremtiden.

Kvalitet er viktig i alle ledd

Det handler ikke om å gjøre det billigst, men best. Derfor har vi svært kompetente prosjektledere og dyktige håndverkere som jobber hardt og med godt humør. Gjennom god kommunikasjon, jobber vi hele tiden for at prosjektet blir levert slik vi avtalte – med rett pris til rett tid. Gjerne med den lille ekstra finishen til slutt. Fra hus til hjem. Fra oss i nord.