Vi valgte et landskjent arkitektfirma

Utbyggerne av Havspeil la lista høyt for ambisjonene i prosjektet da de valgte det anerkjente arkitektfirmaet Stein Halvorsen Arkitekter AS til å tegne bygg og løsninger. Sammen med landskapsarkitektene på Verte AS har de tegnet ut og styrket Bossekop som bydel i Alta.

Stein Halvorsen Arkitekter AS ble etablert i 1996 da de vant arkitektkonkurransen om Sametinget i Karasjok. Siden har de levert en rekke spennende og komplekse prosjekter både innen bolig, næring og i offentlig sektor.

Vi nevner her Sametinget, Viken skog (et administrasjonsbygg i massivtre som vant prisen for Årets bygg i 2007), ambassadørboligen i Berlin, teaterkvartalet i Tromsø, rådhushaven i Drammen, flere tinghus, brannstasjoner, eneboliger og andre nasjonalt omtalte prosjekter.