Lansering 27. august kl. 17.00

Lørdag 27. august kl. 17.00 inviterer vi deg til tomteområdet i Bossekop for å bli kjent med prosjektet og se nærmere på beliggenheten.

  • Du får møte utbyggerne
  • Det blir underholdning
  • Det blir gratis servering
  • Det blir salgsstart på boenhetene

Det grønne, dansende lyset i de kalde vinterkveldene, den gode varme sola som speiler seg i havet og den ettertenksomme blå timen ved demring og skumring. Altas nye, flotte leilighetsprosjekt helt nede på stranda i Bossekop måtte få navnet Havspeil!

For mange har den vært der hele tiden, lengselen mot havet. Det å kunne se og høre de evige bølgene. Ulike årstider, ulikt lys. Aldri helt likt. En uendelig strøm av nye bilder. Den beroligende virkningen av havet gjør at folk som bosetter seg nært det får et lengre liv. Rett og slett fordi havet gir avspenning og ro i sinnet. Nå kan du få stilnet din lengsel.

Kom, se og opplev hva Havspeil har å tilby deg. Vi skal gjøre de to timene så hyggelige og informative som vi kan for deg!

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd Lars Erling Lossius, daglig leder / Eiendomsmegler MNEF, tlf. 997 27 292

Daniel Andre Adamsen, eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig, tlf. 950 26 764